Uke3-1028

Det går fremover

Det går fremover

Det går stadig fremover med nybygget bak Høyfjellssenteret. Både innsida og utsida har kjent stor forandring de siste ukene. Mange designmessige valg er på plass, men det mangler fremdeles en del arbeid før bygget står klart.

Mens enkelte tar seg en rolig ferie med hengekøye og ei god bok, velger andre å være med på å bygge KRIK Høyfjellssenter. I tillegg til kortere besøk fra mange ivrige hender, har Espen Nybakk jobbet hardt gjennom hele Opptur, sammen med primus motor, Ola Arnfinn Haraldset.

Målet er å få bygget klart til bruk i midten av november. For å få til dette har Ola Arnfinn sto nytte av ekstra hender til å ta i et tak… eller en vegg?

Ta kontakt på post@khh.no.

Del dette!

Share on facebook
Share on email

Meld deg på nyhetsbrevet

Anbefalt for videre lesing