Visjon

Vi ønsker å inspirere og utruste unge mennesker til å kjenne Jesus og følge Han.

KRIK Høyfjellssenter

KRIK Høyfjellssenter er et rusfritt kurssted og hotell med kristen profil, som blir drevet i samarbeid med KRIK (Kristen Idrettskontakt).  Vi har totalt 130 sengeplasser fordelt på hovedbygningen og fire hytter. I løpet av året har vi mange leirer, arrangementer og grupper på besøk.

Nettsida-0950 (Stor)

Beliggenhet

KRIK Høyfjellssenter Hemsedal ligger idyllisk til i grenda Lio. Bare ei mil fra Hemsedal sentrum og 8 km fra Hemsedal skisenter ligger vi perfekt plassert for gode opplevelser sommer og vinter. Plasseringen midt i Norge gir kort reisevei fra både Oslo og Bergen.

Hytteutleie

Vi har fire flotte hytter med eget kjøkken og flere bad. Disse egner seg godt til familien, vennegjengen eller en forening. Hyttene har opp til 10 sengeplasser fordelt på 5 rom, med mulighet for noen ekstra madresser på gulvet.

Vil du bli giver?

Historie

Flere i KRIK-miljøet gikk i flere år med drømmen om et kortere bibelskolekurs i de norske fjellene. De gikk sammen for å be for et slikt sted og drømmen begynte å vokse. Sammen med lokale krefter ble Hemsedal Fjellhotell kjøpt opp, og KRIK ble med på laget for å fylle det med innhold. I 2005 åpnet stedet for drift, og allerede året etter var bibelskolekursa Opptur og Timeout etablert. 

Vil du bli giver?